tisdag 26 juni 2012

Feber....

Kom upp i ganska bra tid i dag och åkte och hälsade på hos mamma en stund, Lissa och hundarna var där.. När jag kom hem så åkte Hugo och jag till stan, det var dax att åka till apoteket och fylla på mina medicinlådor.. Sen åkte vi hem igen, jag är ganska trött idag så efter lunchen så la jag mej på soffan och sov så gott, när jag vaknade hade jag fått feber, när jag får feber över 38 grader så skall jag ringa till onkologen för då är det dax att åka in och ta prover, men febern har pendlat mellan 38 och 37,7 så jag har inte ringt än, var lite frusen också men det har gått över nu.. Hoppas innerligen att det inte blir något av det här, för nu är det ju bara två dagar tills vi skall åka till Småland och kennelträffen.. Jag skulle bli så himla ledsen om det inte skulle bli av, det här har jag längtat till sen förra sommaren. Det är så himla kul att träffa alla goa människor och fina hundar. Jag har börjat packa lite i alla fall.. I morgon skall jag fixa till Herkules lite så han ser anständig ut när han skall träffa släkten, han är ju ganska vildvuxen i pälsen men tassar, klorna och svansen skall i alla fall ansas lite..

Hoppas på en bättre dag i morgon... Kram Haja

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste bara komma iväg, med feber eller inte ;)
Tusen kramar

Catherine sa...

skäms på mig var så länge sedan jag skrev här! Men jag läser här varje dag genom mobilen , du är bara helt makalös o har ork till så mycket!!!!

Ska bli så kul o ses igen!!! Har en idee åk förbi sjukhuset några gånger så kommer du garanterat piggna till. För det är lite lustigt brukar räcka med att bara närma sig ett sjukhus så brukar man piggna till för man vill ju inte vara där :D

Är säker på att vi syns på fredag o håller tummarna att vattnet är lugnt!
KRAMAR Catherine