lördag 9 juni 2012

Gökotta...

Klockan ringde 05.15, upp och fixa fikakorgen sen åkte vi och hämtade Titti och Gillis för att sen åka vidare till Eksta och Grymlings.. Två av våra arbetskamrater hade samlat ihop ett gäng vänner och bekanta och arbetskamrater till en Gökotta, vi kom fram vid 06.30.. Det var en väldigt kall morgon, hade lite för lite kläder på mej, frös som bara den.. Tom och Lennart kokade potatis på grillen, dom bjöd på Sill, potatis äggröra och smörgås, nubbe och annan dricka så himla roligt initiativ.. Det sjöngs nubbevisor innan klockan slagit 7.00 och det tillhör väl inte det vanliga.. Det var så roligt att träffa så många arbetskamrater..


Gulli gullan koko som en gök.... Var en av nubbesångerna!! Passade ju på en gökotta..
Framåt niotiden började vi lätta för att åka hem, frusen men så nöjd för det här var himla roligt..

Väl hemma var jag så himla trött så det blev några timmar på soffan.. Efter lunchen fortsatte min vila, har varit helt slut idag.. Ikväll har jag haft en sån tung sinnesstämning, tänker mycket, det är så att när jag träffar mina arbetskamrater så längtar jag så till jobbet, och då kommer också tankarna om jag överhuvudtaget kommer tillbaka någonsin och då sprutar tårarna en stund. Men jag vet ju att jag inte skulle orka jobba en endaste timme och ha det ansvar som mitt jobb kräver. Ibland blir tankarna ganska tunga allrahelst såna här dagar då jag bara ligger och vilar och inte orkar göra något.. Har också haft det svårt att äta idag mår lite illa idag när jag skall äta..
Fick ett himla roligt erbjudande till i morgon, det pågår en jaktkurs och dom skall ha avslutning i morgon med och skall göra som ett jaktprov, hon som har kursen träffade jag på gökottan och hon tyckte att Herkules och jag skulle komma och vara med för dom var bara fyra stycken på kursen.. Hoppas jag orkar det bara, får avvakta tills i morgon och bestämma då..
Nej nu skall jag hålla Börje sällskap framför tv-n och lite fotboll..
Ha en härlig kväll... Kram Haja

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du är fantastisk som tar dig ut på så mycket. Förstår att du har många timmar hemma med svåra tankar men tänk varje dag skriver du om något du varit med om och hur mycket du uppskattar det. Hur många lägger märket till dessa guldkorn i tillvaron? Du skulle inte orka jobba en timme säger du men ändå så är du utåtriktad och med i allt möjligt. Vilken kraft! I morgon ska jag hissa flaggan för dig och utbringa ett fyrfaldigt leve!!!!! Ann-Sofie

Anonym sa...

Det är så lite vi vet och förstår i den här förunderliga världen. Att và ledsen måste ju vara naturligt i din situation, men jag vet (och nog du också) att vi är många som ber för dig, som skickar goda tankar till dig och som vet att du är stark.
Man brukar säga att det pågår ett krig inuti en kropp som kämpar med en sjukdom, och då är det väl inte konstigt att du blir trött och inte orkar med lika mycket av välden som sker utanför när du har fullt upp med det som sker inuti.
Jag vill tro av hela mitt hjärta att du tar dig igenom det här och kommer att visa dom smådjävlarna som försöker med nåt annat.
Du är ju otrolig som gör så mycket ändå fast du inte mår bra.
Jag kommer förbi med ännu en kruka till din samling (imorgon om du orkar), jag tänkte gräva upp en stor lavendel som du kanske kan ställa nära hamocken, så kan du njuta av doften när du sitter där med din bok. (jag tar med lite mer Pau Darco te också om du vill ha)
Stor kram Anna

Anonym sa...

Snälla söta rara Haja Tusen stora kramar från mej Tänker på dej / Annika L

Anonym sa...

Åh såna fina ord, ni är för gulliga.. Tack..Kram på er!!