torsdag 7 juni 2012

Juntaträff..

I går var det ganska skönt väder ute, jag började dagen med att baka en glutenfri kladdkaka.. Herman åkte och hämtade mormor i Eskelhem hon skulle komma och fika på förmiddagen i min hammock.. Lissa och Christina kom också och vi dukade upp med kladdkaka, grädde och bullar..

Efter lite lunchvila så var det dax att träffa juntan, vi var nerbjudna till Ulla i Tofta på juntafika en massa prat och goda skratt.. Härligt att träffa juntan har inte varit med så mycket det här året.

Ulla, Titti, Anita, Ewa, Viola och jag njuter i solen..

Vi är ett härligt gäng som har väldigt roligt tillsammans när vi träffs, vi har haft våran junta sen 1985 alltså 27 år..
När jag kom hem var jag så in i vassen trött, blir så himla mycket tröttare nu, tror det beror mycket på att jag trappar ut kortisonet, jag är så less på den här tröttheten. Den medicinen är verkligen på både gott och ont..

På hundfronten har det varit löpning som varit den sista tiden, både Zelma och Wissla har löpt, Wissla har avtatt med sitt men Zelma är ännu en goding tycker Herkules.. Den här gången har han haft det väldigt jobbigt med tjejerna, när vi bara hade Zelma kunde de vara i samma rum hela löptiden, men vet inte vad det varit med Wissla för Herkules har skällt och hållit på som han aldrig gjort tidigare och varit väldigt jobbig.. Kanske är för att dom inte bor här och bara kommer hit några timmar på dagen..Idag skall jag åka till När för apporteringsträning tillsammans med Sara och Anna, hoppas jag orkar göra något, jag skall ha med schafför, antingen Hugo eller Lissa. Det skall bli så kul att träna med Heckepojken.. Är det något jag saknar så är det ju att kunna träna fullt ut med honom..


Herkules apporterar kråka!!

Nej nu är det dax att kliva ur sängen.. Ha en härligt solig dag alla. Kram Haja!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad härligt det låter med jaktträning! Sköt om dig! Kram

Anonym sa...

Det skall bli roligt att åka till När. Kommer om en stund!
Kram