måndag 18 juni 2012

Helg på lasarettet..

Började fredagen med att må väldigt bra faktiskt, men helt plötsligt tog det en annan väg, jag fick frossa och feber som bara som så där.. Hade sån tur att Anna från ASIH ringde precis när jag började må dåligt och hon sa att blev febern över 38 grader skulle jag ringa för att sen komma in och ta prover.. Låg och frös en stund till och febern steg till 38,6 och jag ringde och fick åka in.. En massa prover togs plus en lungröntgen, sen fick jag vara kvar under hela helgen.. Får antibiotika intravenöst tre gånger om dagen.. Dagen flöt på sov väldigt mycket är jättetrött..
Många prov togs det..

Idag är det lördag och jag är så himla trött även idag.. Jag får dropp hela helgen nu när jag är här inne på lasarettet.

Dagen flyter på, senare på eftermiddagen kom Lissa för en en stund hon hade Truls och Diva med i bilen så jag gick ut i solen en stund och hälsade på dem, kunde ha smugglat upp dom i sängen hade varit mysigt. Sen kom Börje också en stund på kvällen..

Idag är det söndag, har sovit hela förmiddagen, har fortfarande lite feber och jag blir väl trött av antibiotikan, sitter nu och väntar på att Lissa skall komma och hämta mej, skall hem till Hermans studentmiddag som Börje och Oskar lagar till, det blir kycklingrullader och färsk potatis, till efterrätt blir det toscapäron som jag älskar det är verkligen jättegott.. Vi var många runt middagsbordet 13 stycken.. Det tråkiga är att jag visste precis hur maten skulle smaka men för mej smakade det inte så gott som det skall. Börje och Hugo skjutsade in mej till lasarettelt igen var tillbaka vid 18-tiden. Sov resten av kvällen orkade inte ens att duscha..

Jag och min bror..

Min mamma närmast sen Börjes mamma..

Herman och jag..

Måndag 18 juni

Idag har jag också bara legat och sovit på förmiddagen, det togs en massa prover idag också, dom visade sig vara ganska bra ligger precis på marginalen för att vara dåliga. En sköterska från ASIH kommer varje morgon och ge mej injektioner med vätskedrivande medel några dagar framöver.. Doktorn tyckte att jag kunde åka hem, fick lite tider på läkarbesök, provtagning mm.

Lissa kom och hämtade mej, vi körde till Apelgatan där var Herman så sen fick jag åka med honom hem till Stenkumla.

När jag kom hem väntade hammocken, tog med mej datorn och gick ut, och på väg ut så var det en liten grop i gräset där jag stod på huvudet rakt ner på gräsmattan helt handlöst, jäklar vilken tur jag inte bröt mej, så fallet gick bra, hundarna blev helgalna däremot..

Nu skall jag bara sitta och kolla på tv resten av kvällen.. Jag är ganska trött på det här tillståndet, ligga på soffan äta dricka vila ut och promenera en stund. Den här situationen suger!!

Stilen på den här bloggen blev visst lite knasig men jag ordnar inte med det just nu.. Det får duga så..

Hej då vi höres Kram Haja

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fy sjutton, du är en kämpe och vi andra hejar på... men "se upp för groparna i gräsmattan"! Kram Ewa

Anonym sa...

Skönt att du fick komma hem igen, det blev visst en tuff helg. /Anna

Anonym sa...

Illa att stå på näsan...räckte det inte med din tuffa helg. Det var en trevlig gökotta, kul att se dig där. Men kallt var det trots en varm och go stämning. Kram Pia G.