måndag 9 juli 2012

Ena dagen är inte den andra lik...

Igår hade jag en fantastisk dag.. Tog det lite lugnt på förmiddagen för jag skulle få fikabesök på em. När klockan blev 2 kom Ann-Sofie, en riktigt god vän från socialterapiutbildningen.. Vi satt verkligen och pratade om allt möjligt i drygt tre timmar, det är så roligt när vi träffs vi har hur mycket som helst att prata om, det är så himla trevligt! Tack Ann-Sofie för en trevlig eftermiddag, kram på dej..
I går kväll hade vi bestämt med Lissa och Christina att åka till Roma kyrka för att lyssna på konsert med Ylva Olsson, Sara Boström och Gunnar Järeld.. Riktigt fint var det, jag var ganska trött, men Börje var också med och jag kunde luta mej mot honom när jag inte riktigt orkade.. Det är bara lite tråkigt när det alltid skall vara en präst som skall avsluta med någon andakt som tar udden av den fina musiken man nyss fick avnjuta..

Idag är det en annan dag, jag är trött som bara den, sov hela förmiddagen på soffan och var helt slut, det är måndag idag och baddag på Korpen.. Herman fick skjutsa mej till stan för jag orkade inte köra själv.. Det är skönt att krypa ner i den varma bassängen och bara flyta omkring där en stund.. Gör lite gymnastik i vattnet, jag har samlat på mej så mycket vätska på överarmarna och runt skulderbladen och bröstet, det gör riktigt ont.. Men vatten är tydligen det bästa att vara i när man har det så, och skönt är det ju..

Den här flytmojängen lägger jag bakom nacken och flyter omkring i vattnet..
Sen kom Herman och hämtade mej igen och vi åkte hem.. Hem till hammocken där jag sovit hela eftermiddagen..
När jag sovit färdigt åkte Börje och jag ner till stranden för att se till båten.. Jag gick in och njöt lite i strandboden, det var så skönt att sitta där inne en stund.. Vi skall snart åka ner och bo över i strandboden någon natt..

Våran strandbod inuti..
Hoppas jag är lite piggare i morgon, har inget på programmet då.. Ha en god kväll Kram Haja

3 kommentarer:

Anonym sa...

Go´morron! Klockan äe 04:56 och jag har visst sovit klart :)
Hoppas du får en fin dag. Min är lite späckad från tidig morgon till sen kväll, MEN imorgon är det onsdag!!!
Kram Storasyster

Anonym sa...

Instämmer!! Jag har alltid tusen nya funderingar och frågor när jag åker hem. Tack för att du finns. Ann-Sofie

Catherine sa...

Ni har en sån underbar strandbod !!! Lite avis!!! :D Hi hi har inte glömt erbjudandet om övernattning i boden :D Har en idee att komma nästa år, får se , men då blir jag nog själv isåfall så vi kan tjöta hund i lugn o ro :D KRAM