måndag 2 juli 2012

Kennelläger...

Fredag morgon:
En sammanfattning av helgens kennelläger...

Anette kom vid 5.30 och kopplade bort droppet. Sen upp och klä på mej, för att åka till båten. Trött var bara förnamnet, har ju inte sovit färdigt på mina sömntabletter vid den tiden. Nu har vi kommit fram till Oskarshamn, har mått ganska illa på uppresan kunde inte äta någon frukost. Nu far vi vidare mot Asa och Småland. Vi åt lunch i Åseda det blev en korvmoj idag..

Herkules fick smaka det sista..

Jag lyckades slarva bort min mobiltelefon. Men någon vänlig själ hade hittat den, vi hade varit på en annan korvmoj först och där tog dom inte kort, så då åkte vi vidare till ett annat ställe och hade lagt den på bordet. Så när vi ringde till den så svarade hon som stod i kiosken och jag fick tillbaka min mobil.. Trevligt med ärliga människor.
Vid 3--tiden kom vi fram till Asa vandrarhem, där alla skall bo. Vi var först på plats och jag la mej på sängen och sov fram till klockan var sex, då de andra började droppa in. Så roligt att se alla igen.. Åsa och Ulrika hade med sej varsin paj med vaniljsås, jättegoda som dom bjöd oss på. Vi satt och pratade lite sen var jag så trött så jag fick gå isäng.

LÖRDAG:

I natt var det varit ett himla åskväder, och idag skiner solen härligt. Efter våran grötfrukost skall vi ta oss ut i skogen för att träna jakt. Har delat upp oss i två olika grupper en med jakt och en med brukslydnad. Det är jakten vi behöver mest så jag valde det. Det har varit en underbar förmiddag. Vi åkte ett litet gäng ut i skogen och det var Wilda, Fixa, Dogge, Wilmer och Herkules, med sina förare. Vi la ut ett sök, sen körde vi markeringar först. Herkules var klockren på sin dubbelmarkering är så nöjd med honom. Sen körde vi söket, Herkules tog in 4 st dummisar. Efter lite fikapaus togs det fram vilt. Herkules tog två enkelmarkeringar men lämnade av dåligt.. Är väldigt nöjd med förmiddagen. Nu har vi avnjutit en god smörgåstårta sen gick jag och vilade på rummet. På eftermiddagen var vi med på brukssök.


Herkules har gjort det en gång innan men det är ett par år sedan. Så himla roligt tyckte både Herkules och jag det var. Han sprang ut till figuranten, tog en leksak och kom tillbaka till mej. Han fick 4 utskick. Oj vad jag är nöjd med den här dagen, men orken är helt slut, det kanske visar sej i morgon. Jag har slarvat med att inte tagit med mdej kompressionsstrumporna så ikväll är mina ben som stockar. Har samlat på mej hiskeligt med vätska. På kvällen grillade vi tillsammans alla. Härligt när allla sitter runt elden och pratar och skrattar.


Sen gick jag till säng och Börje gick en sväng med Herkules. En fantastisk kväll, är så nöjd..

SÖNDAG:

Började dagen med frukost, sen att städa ur rummet. Kanske inte jag, men Börje gjorde det förstås. Tur att Börje varit med och hjälpt mej med allt, utan honom hade jag inte orkat. Jag har bara glassat runt med Herkules och försökt framföra denna muskelsvaga och dåligt balanserade kropp.


Herkules Mia och Wilmer...



Klockan blev 9 och vi körde jag även denna dag. Herkules hade lite hjärnsläpp , det var en löptik i våran grupp. Vi körde markeringar och linjetag idag. Jag ska backa lite på linjetaget han fattar inte riktigt och har man dessutom hjärnsläpp så blir det inte bättre. Åkte till vandrarhemmet och åt våran lunch, sen fortsatte vi på em. men då fick Herkules inte göra något, jag var ganska slut också.Sen åkte vi mot färjan när klockan blev 3....


Vilken fantastisk helg det har varit.. TACK Catherine och alla andra för en superhelg.
Idag är det måndag och jag har varit på lasarettet för att ta prover till på onsdag då jag får behandling igen.. Var sen och badade på Korpen och simmade lite så skönt det var, Lissa mätte ut för ett par nya kompressionsstrumpor.. När jag kom hem fick jag frossa och feber igen och legat och gnytt i flera timmar nu har jag tagit alvedon och nu sitter jag här och svettas.. Skall ju åka in när febern blir mellan 38 och 39 grader. Men den höll sej vid 38,2 och ökade inte får se hur natten blir..

Det blev en lång blogg i dag.. Ha en go kväll.. Kram Haja

2 kommentarer:

Ancki Frida Agnes sa...

Det var så roligt att du orkade komma till kennellägret. Men jag tycker det var synd att jag inte hann prata mer med dig. På söndagen vid vattnet hade jag lite svårt att flytta på mig då Agnes löper. Men vi håller ju kontakten på FB och jag läser din blogg. Hoppas att nästa behandling går bra och att du inte blir alltför tagen. Stor kram från Ancki

Catherine sa...

Var superkul o få träffa dig igen!!!!!!!! Åhh hade så jätte gärna sett den markeringen som Herkules gjorde!!!!!! Var bara ett fel med helgen, den gick för fort ! Man bara blinkade till så försvann den. Jag har inte glömt något till bilen ;) har varit riktigt körigt, ska få tummen ur o fixa det :D KRAMAR Catherine